دانلود رایگان پاورپوینت کتابخانه و موزه ملی ملک

فروشگاه پروژه - دانلود رایگان پاورپوینت کتابخانه و موزه ملی ملک

RSS feed.

  • فروشگاه پروژه - دانلود رایگان پاورپوینت کتابخانه و موزه ملی ملک

    این پاور پوینت 6 صفحه ای شامل اطلاعات کامل این موزه به همره عکس های داخلی و خارجی و قسمت ورودی موزه می باشد.

    که بصورت رایگان در اختیار استفاده کنندگان عزیز قرار گرفته است.

    امدوارم که مفید واقع شود.:)


    تگ ها: معماری شهرسازی عمران اطلاعات عمومی

    توضیحات دمو: چند صفحه از این پاور بصورت عکس قرارداده شده است.
    حجم دمو:1 مگابایت
    دانلود دمو

    نام: mahsa
    ایمیل: mahsakarimkhani30@gmail.com
    مدرک تحصیلی: فوق لیسانس
    نام دانشگاه: هنر و معماری پارس
    رشته: طراحی شهری
    جنسیت: زن
    تخصص: معماری،شهرسازی
    تاریخ تولد: 1374/08/06
    رزومه:

    پروژه های دیگر کاربر


    مشاهده ی همه ی پروژه ها

    نام فایل توضیحات اندازه
    موزه ملی ملک.rar این پاور پوینت 6 صفحه ای شامل اطلاعات کامل این موزه به همره عکس های داخلی و خارجی و قسمت ورودی موزه می باشد. 26 مگابایت

    حجم فایل های پروژه: 26 مگابایت
    نوع فایل:-
    سطح پروژه:تاییدیه دانشگاهی
    نوع پروژه:-


    تخصص های لازم: معماری شهرسازی عمران اطلاعات عمومی

دانلود سریال کرگدن با لینک مستقیم

یکی از سرگرمی های ایرانیان تماشای فیلم و سریال ایرانی است. چند سالی است که بخش شبکه خانگی فعال شده است و فیلم ها و سریال های متنوعی را تولید می کند که با همراهی و استقبال خوب مردم رو به رو شده است. در این بین سایت های دانلود فیلم و سریال نقش ویژه ای برای اطلاع رسانی و فروش این فیلم ها و سریال ها برای کاربران ایفا می کنند. یکی از بهترین سایت های دانلود فیلم و دانلود سریال ایرانی سایت کافه فیلم می باشد.این سایت با انتشار جدید ترین اخبار از فیلم ها و سریال ها و همچنین نقد های عالی در مورد جدیدترین فیلم ها کمک زیادی به کاربران برای انتخاب فیلم متناسب با سلیقه خود جهت دانلود فیلم و سریال می کند.

سایت cafefilm  به محض اینکه فیلم جدیدی وارد عرضه نمایش خانگی شد آن را بررای کاربران عزیز جهت دانلود قرار می دهد.

از جدید ترین فیلم ها و سریال هایی که وارد عرضه نمایش خانگی شده می توان به فیلم های زیر اشاره کرد.

دانلود سریال کرگدن

این سریال در سبکی اکشن با رویکردی اجتماعیی ساخته شده است. پنج جوان که وارد یک چالش به نام چالش کرگدن می شوند و هر کدام مهارت خاص خود را دارند. این چالش باعث دوستی بین انها شده و وقایع غیر قابل پیش بینی برای انها رقم زده است.

3r2y_h3.jpg

شعار این سریال هم این جمله است که : کرگدن نه شکار می کند و نه شکار می شود.

این سریال را می توانید هم اکنون از لینک زیر دریافت کنید .

دانلود سریال کرگدن با لینک مستقیم

https://cafefilms.ir/series/rhino-first-season

جیمز و هلوی غول‌پیکر اثر رولد دال

جیمز و هلوی غول‌پیکر اثر رولد دال

رمانی پر از ماجراجوی‌های لذت‌بخش و شخصیت‌های به‌یادماندنی که به کودکان شجاعت می‌آموزد.

رمان جیمز و هلوی غول‌پیکر 

جیمز و هلوی غول‌پیکر یکی از محبوب‌ترین رمان‌های کودک و نوجوان است که به قلم رولد دال، نویسنده‌ی اهل ولز، نگاشته شده است. آثار رولد دال بارها و بارها تجدید چاپ شده‌اند و کودکانی که تجربه مطالعه کتاب‌های او را داشته‌اند، هر یک را نه یک‌بار که بارها با لذت خوانده‌اند. مطمئن باشید جیمز و هلوی غول‌پیکر نیز یکی از همان رمان‌هایی است که نمی‌توان از آن سیر شد. رمان جیمز و هلوی غول‌پیکر رولد دال نخستین بار در سال ???? و در ایالات‌متحده چاپ شد. تصویرسازی خوب اثر و شخصیت‌های جذابش سبب شدند تا این اثر فوراً جای خود را در دل بچه‌ها و والدینشان باز کند و با گذشت پنجاه سال همچنان یکی از محبوب‌ترین‌های ادبیات کودک باقی بماند. برگردان فارسی رمان جیمز و هلوی غول‌پیکر اثر رولد دال با ترجمه‌ی محبوبه نجف خانی و از نشر افق منتشر شده است.

جیمز بیچاره که والدینش را در یک تصادف ناگوار از دست می‌دهد، چاره‌ای ندارد جز آنکه با دو خاله‌ی بدجنس و شرور خود، زیر یک سقف، به زندگی ادامه دهد؛ خاله اسپانج و خاله اسپایکر. سه سال می‌گذرد و حالا جیمز «غمگین‌ترین و تنها‌ترین پسربچه‌ای است که پیدا می‌شود.»

 روزها یکی پس از دیگری می‌گذرند تا اینکه یک روز، جادوگری پیر با کت‌وشلواری سبزرنگ به تن، به جیمز یک کیسه پر از کریستال‌های جادویی می‌دهد؛ کریستال‌هایی که به گفته‌ی او، می‌توانند زندگی جیمز را برای همیشه ازاین‌رو به آن رو کنند. جیمز به‌طور اتفاقی کریستال‌ها را پای درخت هلوی خشکیده‌ی خاله‌هایش می‌ریزد و اینجاست که ماجرا آغاز می‌شود. از شاخه‌های آن درخت کهن‌سال، تنها یک هلو رشد می‌کند و آن‌قدر رشد می‌کند که پسری به قد و قامت جیمز می‌تواند در آنجا بگیرد؛ دست‌آخر جیمز از آن بالا می‌رود، خود را به داخل آن می‌رساند و قل می‌دهد و قل می‌دهد تا هرچه می‌تواند از خاله‌های نفرت‌انگیزش دور شود و زندگی جدیدی را آغاز کند…

رولد دال برای کودکان کتاب‌های شاهکار بسیاری خلق کرده و جیمز و هلوی غول‌پیکر، قطعاً یکی از بهترین آثار اوست. مطالعه‌ی داستان جذاب و دوست‌داشتنی جیمز و سفرش به شهر نیویورک، آن‌هم به همراه رفیق حشره‌ی کوچکش، نه‌فقط برای بچه‌ها که برای والدین آن‌ها نیز جذاب و لذت‌بخش است. طنز کتاب همواره صمیمی است و داستان اثر بسیار خواندنی است؛ آن‌قدر خواندنی که خاطره‌ی مطالعه‌اش تا همیشه در ذهن فرد باقی خواهد ماند.

جیمز و هلوی غول‌پیکر در اصل، داستانی بود که رولد دال پیش از خواب برای دو دخترش، اولیویا و تسا تعریف می‌کرد. او آن زمان حتی فکر هم نمی‌کرد که روزی این داستان چنان محبوب شود که باگذشت نیم‌قرن هنوز هم باشند کسانی که قصه‌ی قلب خواب دختران او را بخوانند و لذت ببرند. اگر به این اثر مقام شوالیه‌ی ادبیات کلاسیک کودک را لقب دهیم، کم بیراه نگفته‌ایم.

در ادامه برش‌هایی از کتاب خواندنی جیمز و هلوی غول‌پیکر را باهم می‌خوانیم.

 لیدی برد در گوش جیمز گفت: کرم خاکی بیچاره! دوست دارد سر هر چیز کوچکی بلوا راه بیندازد. از شادی نفرت دارد؛ تنها زمانی شاد است که فرصتی پیدا کند و اخم‌هایش را بکشد توی هم.

«خب، شاید همه‌ی این ماجرا از یک خواب شروع شد؛ اما مگر همه‌چیز با خواب شروع نمی‌شود؟ آن ساختمان‌ها، این چراغ‌ها. کل این شهر. یک نفر اول باید آن‌ها را در خواب می‌دیده است. شاید من هم همین کار را کردم؛ خواب دیدم که دارم می‌آیم اینجا و بعدش آمدم.»

دیگر پول دو خاله‌ی حریص جیمز از پارو بالا می‌رفت؛ اما درست همان زمانی که تمام این اتفاقات جالب داشت بیرون خانه می‌افتاد، جیمز مجبور بود در اتاقش که درش هم قفل بود، بماند و از بین نرده‌ها دزدکی مردمی را که بیرون جمع شده بودند، تماشا کند. خاله اسپایکر همان روز صبح گفته بود: «اگر این وروجک چندش را به حال خودش بگذاریم هی می‌خواهد زیر دست و پای مردم باشد.» جیمز با التماس گفته بود: «توروخدا! خیلی سال است که هیچ بچه‌ای را ندیده‌ام و اگر بیایم کلی بچه هست که می‌توانم با آن‌ها بازی کنم! تازه! شاید بتوانم در فروش بلیت بهتان کمک کنم!».

خاله اسپانج گفت: «دیگر ساکت شو! من و خاله اسپایکرت قرار است میلیونر شویم و اصلاً دلمان نمی‌خواهد بچه‌ای مثل تو در دست‌وپا باشد و همه‌چیز را به هم بریزد.» بعداً، عصر که شد و مردم یکی‌یکی رفتند دنبال زندگی‌شان، خاله‌ها در اتاق جیمز را باز کردند و به او گفتند برود بیرون و پوست‌های موز و پرتقال و خرده کاغذها را از روی زمین جمع کند. جیمز پرسید: «می‌شود اول یک‌چیزی بخورم؟ از صبح تا حالا چیزی نخوردم.» جفت خاله‌ها باهم فریاد زدند: «نه!» و او را از در بیرون کردند. «ما سرمان شلوغ است! وقت نداریم غذا بپزیم؛ داریم پول می‌شماریم».

کتاب جیمز و هلوی غول‌پیکر را هم‌اکنون می‌توانید از وبسایت کاواک خریداری نمائید.

تحصیل در ایتالیا و تحصیل در اتریش، کدام یک را انتخاب کنیم؟

تحصیل در ایتالیا و تحصیل در اتریش، کدام یک را انتخاب کنیم؟

احتمالا به خوبی در جریانید که این روزها بازار مهاجرت تحصیلی حسابی داغ شده و بسیاری از افراد با آرزوی تحصیل در دانشگاه های معتبر، اقدام به خروج از کشور می کنند. حتما شما هم افراد بسیاری را دیده اید که در مسیر مهاجرت تحصیلی به مشکل خورده اند و گاه نمی دانند دقیقا به چه نحوی باید راه درست را پیدا کنند تا به خواسته خود برسند. پیشنهاد ما برای این افراد، استفاده از آژانس های مهاجرتی است که می تواند مسیر را برای علاقه مندان به تحصیل در خارج از کشور، هموار سازد.

در این گزارش می خواهیم شما را با دو کشور مهاجر پذیر آشنا کنیم و از دانشگاه های معتبر این دو برایتان بگوییم. در ادامه با ما همراه باشید تا با تحصیل در ایتالیا و تحصیل در اتریش بیشتر آشنا شوید.

تحصیل در ایتالیا

تحصیل در ایتالیا، تصورش هم می تواند برای بسیاری از افراد جذاب باشد و سبب شود برای گرفتن پذیرش دانشگاهی و ویزای ایتالیا دست به کار شوند. جالب است که بگوییم سال 2019 یکی از بهترین سال ها برای افرادی است که می خواهند برای تحصیل در ایتالیا اقدام کنند زیرا این کشور امکانات کم هزینه و بورسیه های متعددی را برای دانشجویان در نظر گرفته است و سبب شده افراد بسیاری از کشورهای گوناگون راهی ایتالیا شوند.

همچنین خوب است که بدانید هزینه تحصیل در ایتالیا و همچنین هزینه زندگی در این کشور به نسبت سایر کشورهای اروپایی پایین است و شما می توانید به راحتی در ایتالیا زندگی کرده و درس بخوانید.

از سوی دیگر باید بگوییم اگر شما بتوانید بورسیه دانشگاه های ایتالیا را دریافت نمایید، به احتمال بسیار زیاد تحت پوشش هزینه زندگی نیز قرار می گیرید و می توانید به راحتی و بدون دغدغه علاوه بر تحصیل، زندگی آرام و راحتی را نیز پشت سر بگذارید. شما برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از موسسه دانش گستر کوه نور کمک بگیرید و روند دریافت بورسیه و کسب ویزای تحصیلی ایتالیا را به آنها بسپارید.

با کدام زبان جهت تحصیل در ایتالیا اقدام کنیم؟

باید بگوییم شما می توانید تنها با کسب مدرک زبان انگلیسی نسبت به تحصیل در ایتالیا اقدام کنید اما بهتر است بدانید که اگر مدرک زبان ایتالیایی داشته باشید، به راحتی پذیرش خواهید گرفت و می توانید شانس بیشتری برای تحصیل در این کشور داشته باشید. در واقع عموما دانشگاه های ایتالیا به زبان رسمی این کشور تدریس می کنند و یادگیری زبان ایتالیایی پیش از مهاجرت، برای شما یک امتیاز محسوب می شود.

آیا دانشگاه های ایتالیا معتبر هستند؟

شاید میبایست تاکید کنیم که تنها دلیل مهاجرت تحصیلی به ایتالیا، جذابیت های این کشور نیست و بسیاری از افراد به دلیل کیفیت دانشگاه های ایتالیا راهی آن می شوند. در واقع شما اگر تصمیم به تحصیل در ایتالیا را دارید، خوب است بدانید با یک تیر دو نشان می زنید، هم در کشوری فوق العاده جذاب زندگی می کنید و هم دانشگاهی معتبر را برای تحصیل انتخاب می نمایید.

باید بگوییم ایتالیا دارای دانشگاه هایی با رتبه عالی بین المللی است و شما در واقع اگر در یکی از آنها به تحصیل بپردازید، در واقع در یکی از معتبرترین دانشگاه های دنیا روند تحصیلی خود را طی نمونه اید. به طور نمونه می توان به دانشگاه پلی تکنیک میلان، دانشگاه های تورین، ترورگاتای و ساپینزا رم و همچنین دانشگاه پیاچنزا بولونیا اشاره کرد و مدعی شد این دانشگاه ها همگی در رده های برترین دانشگاه های دنیا هستند.

همچنین نکته دیگر آن است که که دانشگاه های ایتالیا با وجود اعتبار جهانی، راحت ترین پذیرش را در دانشگاه های حوزه شنگن برای شما در نظر گرفته اند و بورسیه های تحصیلی بسیار مناسبی نیز دارند. شما می توانید برای مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و همچنین دکتری نسبت به تحصیل در ایتالیا اقدام نمایید.

تحصیل در اتریش

مهاجرت تحصیلی به اتریش یکی از پرطرفدارترن انواع مهاجرت است که میان دوستداران تحصیل در خارج از کشور، علاقه مندان بسیاری را به سوی خود جذب کرده است. یکی از مهمترین ویژگی هایی که تحصیل در اتریش دارد، آن است که تقریبا تحصیل در این کشور رایگان بوده و هزینه زندگی در اتریش نیز به نسبت عموم کشورهای اروپایی، بسیار کم است.

با کدام زبان برای تحصیل در اتریش اقدام کنم؟

تحصیل در اتریش برخلاف تحصیل در ایتالیا، تماما به آشنایی شما نسبت به زبان آلمانی نیازمند است. به این معنی که اگر شما بتوانید در داخل ایران زبان آلمانی را آموزش دیده و مدرک معتبر دریافت کنید، شرایطتان جهت پذیرش دانشگاه های اتریش یک گام جلوتر از سایر افراد است. البته این کشور برای افرادی که زبان آلمانی بلد نیستند این امکان را فراهم کرده است که به مدت 3 ترم در دوره های آموزشی زبان آلمانی در این کشور شرکت کرده و در نهایت پس از کسب نمره قبولی، وارد دانشگاه شوند.

باید بگوییم این دوره ها دارای هزینه هستند و شما نمی توانید مانند دانشگاه ها به صورت رایگان از آنها بهره مند شوید. هزینه آموزش زبان آلمانی در کشور اتریش برای هر ترم، تقریبا 770 یورو است که شما اگر زبان آلمانی را با مدرک معتبر بلد نباشید، میبایست این دوره ها را بگذرانید.

اعتبار دانشگاه های اتریش چقدر است؟

در میان تعداد بی شماری از دلایل قانع کننده جهت تحصیل در اتریش، می توان به میزان اعتبار دانشگاه های این کشور نیز اشاره کرد. در واقع باید بگوییم تعدادی از معتبرترین دانشگاه های جهان در این کشور قرار گرفته اند به گونه ای که در رتبه بندی دانشگاه های QS در سال 2018 میلادی، هفت دانشگاه اتریش جایگاه برترین دانشگاه های دنیا را کسب کردند. دانشگاه وین که بزرگترین دانشگاه اتریش است، خود در رده نخست این فهرست قرار دارد. 

آشنایی با موسسه دانش گستر کوه نور

موسسه دانش گستر کوه نور از سال 1386 با کسب مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فعالیت خود را جهت اعزام دانشجویان به خارج از کشور آغاز کرده و کشورهایی چون ایتالیا، اتریش، اسپانیا، پرتقال، فنلاند و... را در دستور کار خود دارد.

دانلود رایگان تحقیق تاریخ شهرهای ایران 33 ص

تحقیق تاریخ شهرهای ایران 33 ص

RSS feed.

  • تحقیق تاریخ شهرهای ایران 33 ص
    تحقیق تاریخ شهرهای ایران 33 صدسته: تاریخ و ادبیات
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 301 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 33

    تحقیق در مورد تاریخ شهرهای ایران 33 صتاریخ شهرهای ایران 33 صدانلود تحقیق در مورد تاریخ شهرهای ایران 33 صتاریخشهرهایایرانتحقیقموردتاریخشهرهایایران

    قیمت فایل فقط 4,950 تومان

    خرید

    توضیحات :

    تحقیق تاریخ شهرهای ایران 33 صفحه در قالب Word قابل ویرایش

    بخشی از متن :


    مشهد(استان خراسان رضوی)
    واژه مشهد به معنی شهود، حضور و شهادتگاه است و به این معانی به واژه «مشاهد» جمع بسته می شود. واژگان «مشهد» و «مشاهد» در عرف و اصطلاح سده 3 هـ . ق، بر گور اولیاء ائمه(ع) و رجال اطلاق می شده است، چنان که در آن زمان، مشهد مرغاب در فارس، و مشهد میهنه ( آرامگاه ابوسعید ابوالخیر) و مشهد توس یا مشهد رضوی در خراسان، وجود داشته است. حضرت رضا(ع) پس از شهادت به دست مامون عباسی در سال 202 هـ . ق، در آرامگاه هارونی سناباد به خاک سپرده شد. از آن پس «سناباد نوغان» به نام «مشهد» خوانده شد و به مرور زمان بر پهنه آن، به ویژه در زمان شاه تهماسب صفوی افزوده گشته و مردم توس به مشهد کوچ داده شدند.
    توس، عبارت بود از ناحیه شمالی خراسان، بر مسیر بالای کشف رود و سرشناس ترین شهرهای آن، عبارت بودند از : نوغان، تابران و رادکان. نوغان تا اواخر سده 3 هـ . ق، دارای اهمیت و اعتبار بود. ویرانه های نوغان، در شمال باختری مشهد، نزدیک روستای حسین آباد و مهر آباد قرار داشت. پس از آن، شهر تابران اهمیت و گسترش یافت و بعد ها به توس سرشناس شد. شهر مشهد، که در آغاز، آرامگاهی در آبادی سناباد نوغان بود، اندک اندک گسترش یافت. نام نوغان از حدود سال 730 هـ . ق، فراموش شد. شهر توس و در حقیقت تابران نیز در سال 791 هـ . ق، ویران شد و مشهد جای آن را گرفت؛ تا سرانجام در دوران صفوی، مرکز ناحیه پیشین توس و تمامی خراسان گشت. در بند هشن اوستا از توس به نام «توسا» یاد شده است. در کتاب وندیداد نیز آمده است که اهورا مزدا اراضی شانزده گانه را آفرید و «اوروا» یکی از آن ها بود. این واژه را اوستا شناسان با شهر توس یکی دانسته اند. بر پایه داستان های ملی بنای اصلی شهر را به جمشید - شاه پیشدادی - و بازسازی آن را به توس،‌ پسر نوذر - پهلوان و سپهسالار ایران - نسبت می دهند. افسانه می گوید که وی نهصد سال در زیر آسمان این شهر زندگی کرد و نام خود را بر این شهر نهاد. این روایت ها می رساند، که شهر توس در روزگار ساسانیان وجود داشته است.
    بین سال های 31 و 32 هـ . ق در زمان خلافت عثمان، بخشی از خراسان، از جمله توس، به دست مسلمانان افتاد. در روزگار خلافت عبدالملک مروان( 65- 86 هـ . ق) بنی تمیم دژ توس را گرفتند و تا سال 125 هـ . ق،‌ آن را در دست داشتند. در سال 192 هـ . ق هارون الرشید به منظور رسیدگی به ستم های علی بن عیسی - حاکم خراسان - و جنگ با خوارج خاور ایران، رهسپار آن دیار گردید. وی در راه بیمار شد و زمانی که به گرگان رسید، بیماری او شدت یافته در توس درگذشت. وی را در 193 هـ . ق،‌ در محلی که ده سال بعد حضرت رضا(ع) در آن جا به خاک سپرده شد، دفن کردند. در سال 265 هـ . ق، احمد بن عبدالله خجستانی، توس را ویران ساخت. در سال 336 هـ . ق ابومنصور توسی - حاکم وقت توس - علیه نوح بن نصر سامانی سر به شورش برداشت. نوح پس از شکست دادن ابومنصور، بار دیگر وی را بر حکومت توس گمارد. در سال 389 هـ . ق بکتوزون و فایق، از سرداران منصور بن نوح سامانی متحد شده منصور را کور کرد ند و برادرش عبدالملک بن نوح را به حکومت برداشتند. محمود غزنوی با باخبر شدن از این ماجرا به ماوراء‌ النهر لشگر کشید. وی‌ بکتوزون و فایق را شکست داد و تمامی خراسان را به دست آورد و ارسلان جاذب را به حکومت توس منصوب کرد.
    از سال 421 هـ . ق، سلجوقیان اندک اندک در شهرهای مهم خراسان رخنه کردند. ملکشاه سلجوقی در 465 هـ . ق، توس را به تیول به خواجه نظام الملک توسی، وزیر خود داد. با شکست سلطان سنجر سلجوقی از غزان در سال 548 هـ . ق، امرای وی، خاقان رکن الدوله محمود، خواهر زاده سنجر را از ماوراء‌ النهر به خراسان دعوت کردند و به نام او به عنوان سلطان خطبه خواندند. در این زمان موید آی آبه، غلام پیشین سلطان سنجر، نیشابور، ابیورد، بیهق،‌ دامغان و توس را گشود و همراه خاقان محمود به جنگ غزان رفت. با چیره گی غزان در 553 هـ . ق، بار دیگر خراسان مورد تاخت و تاز و چپاول واقع گردید.
    در سال 618 هـ . ق، لشگریان چنگیز مغول به دنبال محمد خوارزمشاه به توس آمدند. توس نیز مانند نیشابور به دستور تولری، پسر چنگیز خراب شد. این شهر بار دیگر در روزگار حکومت اوکتای قاآن (626- 629 هـ . ق) باز سازی شد و از آن زمان چندین بار مرکز فرمانروایی مغولان گردید. در این دوره مسیحیان توس از آزادی زیادی برخوردار بودند، به طوری که در سال 1279 م، اسقف توس به سمت مطرانی (سراسقفی) چین انتخاب شد. پس از برافتادن ایلخانان ایران، توس، قوچان، کلات،‌ ابیورد و نسا، جزء قلمرو حکومت کوچکی شد، که امیر ارغون شاه، رئیس طایفه جون باخترانی (جان قربانی) ایجاد کرده بود. در حدود سال 790 هـ . ق، حاکم محلی توس از خاندان جان قربان،‌ نام امیر تیمور را از خطبه انداخت، اما طولی نکشید، که در سال 791 هـ . ق، از میران شاه، پسر تیمورلنگ شکست خورد و باعث ویرانی دوباره توس شد. پس از این رویداد، توس اهمیت و اعتبار خود را از دست داد و بازسازی آن پس از مرگ تیمور، در روزگار حکومت شاهرخ، یعنی در سال 807 هـ . ق صورت گرفت.
    در دوران پادشاهی شاه عباس بزرگ، اعتبار و رونق شهر مشهد رو به فزونی نهاد. در این دوره صحن عتیق استان قدس گسترش یافت، و شاهراهی میان اصفهان – مشهد و هرات ایجاد و کاروانسرا ها و آب انبارهای بزرگی در مشهد پی افکنده شد. در اواخر دوره صفوی ملک محمود سیستانی تون (فردوس) را گرفت و سپس با گشودن تمام خراسان در مشهد استقرار یافت. در این زمان،‌ در قوچان بین شاه تهماسب صفوی، و نادر قلی افشار پیمانی بسته شد. به موجب این پیمان نادر فرمانده سپاه ایران شد و مشهد را در 1139 هـ . ق، از ملک محمود سیستانی پس گرفت. پس از قتل نادر شاه افشار در 1160 هـ . ق، علیقلی خان (عادل شاه) برادر زاده نادرشاه به پادشاهی رسید، وی در 1161 هـ . ق، به دست برادرش ابراهیم خان کشته شد و شاهرخ، پسر رضا قلی میرزا و نوه نادر شاه به حکومت رسید.
    شاهرخ شاه تا سال 1210 هـ . ق، در مشهد، برخراسان فرمانروایی کرد و در همان سال به دست آقا محمد خان قاجار از حکومت برکنار شده درگذشت. با قتل نادرمیرزا، پسر شاهرخ شاه، آخرین باز مانده افشار در سال 1217 هـ . ق، به دست فتحعلی شاه قاجار، سراسر خراسان، از جمله شهر مشهد به دست قاجاریه افتاد. شهر مشهد درگذر تاریخ آسیب ها و خسارت های زیادی دیده شاهد چپاول ها و کشتارهای بسیاری بوده است؛ با این حال اکنون از شهرهای بزرگ، آباد، پر نفوس و درجه اول ایران به شمار می رود.

    ساری(استان مازندران)
    بنای ساری، مرکز استان مازندران را به طوس نوذر نسبت می دهند که در قرن اول هجری به دست فرخان بن دابویه از ملوک گاوباره تجدید بنا شده است. ساری بعد از «اسپهبدان» نیز تقریبا تا به امروز مرکز مازندران بوده و فرمانروایان طاهری، زیدی و آل باوند تا سال 635 هجری در آن جا حکومت کرده اند. مسجد بزرگ ساری اولین بنایی بود که مسلمین توسط ابوالخصیب، نخستین حاکم عباسی طبرستان، ‌در سنه 140 هـ . ق احداث کرده و سپس در همان جا مسجد جامع شهر را نیز بنا نمودند. بنای این مسجد در زمان هارون الرشید و به وسیله یحیی بن یحیی شروع و توسط مازیاربن قارن تمام شد. این شهر در سال 298 هجری توسط اقوامی که از دریای مازندران و سواحل آن هجوم آورده بودند به آتش کشیده شد و در اوایل قرن چهارم نیز در اثر سیل صدمات بسیار دید و خراب شد. ساری درزمان سلطان محمود خوارزم شاه و نیز بعد از آن، در حمله مغول آسیب بسیار دید و در زمان مستوفی، شهر تقریبا ویرانه بود. حسام الدوله اردشیر، در«دولت آباد» یا «اترابن» قصری ساخت که احتمالا تپه های سنگر در دهکده های«لیمون» و«دولت آباد»، آثار خرابه های آن قصر باشند. در دوره صفویه – در زمان شاه عباس اول بناهای مهمی در ساری بنا کردند. هنگامی که زندیه، طبرستان را فتح کردند، مرکز طبرستان، از ساری به «بارفروش»( بابل کنونی) منتقل شد. در دوره آقامحمد خان قاجار (1200-1211 هـ . ق( مرکز مازندران مجددا از بار فروش به ساری منتقل گردید. به همین جهت به آبادی و عمران آن کمک شد. زلزله سال 120هـ . ق عده زیادی از سکنه آن را به دیار عدم فرستاد و شهر بیش از پیش رو به ویرانی نهاد. در دوران اخیر با عبور راه آهن از کنار شهر و احداث خیابان ها و ساختمان های دولتی بار دیگر ساری رو به آبادانی نهاد و امروزه یکی از شهرهای زیبای استان مازندران و شمال کشور است.
    قزوین (استان قزوین)
    در مورد علت نام گذاری قزوین؛ نظرات زیادی در متن های تاریخی مطرح شده است. تاریخ نگاران ایرانی و عرب عقیده دارند که واژه «قزوین» از جمله «این کش وین» گرفته شده است، به این شرح که وقتی سرکرده سپاه کسرا به هنگام نبرد، در صف لشکریان خود خللی دید، با عبارت «این کش وین» (یعنی به آن کنج بنگر) زیر دست خود را مأمور رفع خلل کرد و در نتیجه سپاهیان او پیروز شدند. آن گاه در آن محل شهری بنا کردند و آن را «کشوین» نامیدند و در دوره اسلامی، عرب ها، این واژه را معرب کرده و آن را «قزوین» نامیدند. عقیده یونانیان دراین مورد بر این است که پیش از دوران هخامنشی، مردمی که آن ها را «کاسی» یا «کاسیت» می نامیده اند، در کرانه باختری دریای قزوین می زیستند که به گفته بعضی از تاریخ نگاران یونانی و آریایی جزو نژاد «میت تانی» به حساب می آمدند. این قوم ظاهرا مدت ها پیش از مادها به ایران آمده و قرن ها در کرانه باختری دریای کاسپین (خزر) استقرار یافته بود. نام قزوین نیز از نظر آنان، از نام دریای کاسپین گرفته شده است. نظر دیگری، وجه تسمیه قزوین را متأثر از موقعیت طبیعی، جغرافیایی و حوادث تاریخی روی داده درآن می داند. گفته می شود که کوهستان های شمالی قزوین همواره زیستگاه مردمان سرکش بوده و آبادی های دشت قزوین پیوسته دست خوش تاخت و تاز و تاراج طایفه های گوناگون قرار داشته است. به فرمان حاکم وقت، برای جلوگیری از تاخت و تاز کوه نشینان، یک دژ در مدخل کوهستان شمالی قزوین و دژ بزرگ دیگری برای استقرار سپاهیان در محل کنونی قزوین بنا کردند. اولی را «دژ بالا» و دومی را «دژ پایین» نامیدند که با گذشت زمان، نام «دژ پایین» دچار دگرگونی شده و به «دژپین»، «گژوین» و سپس «کشوین» تبدیل شده است. در دوران شاپور ذوالاکتاف قلعه ای - در جای همان دژ - بنا کرده و همان کشوین نامیده شد. این نام در دوره اسلامی معرب شده و به قزوین تغییر یافته است.
    بنای اولیه شهر قزوین، به شاپور اول ساسانی معروف به شادشاپور نسبت داده می شود. او شهر قزوین را برای جلوگیری از تهاجمات دیالمه بنا کرد و سپاهیان خود را در دژها و استحکامات زیادی که در آن ایجاد کرده بود، مستقر نمود. به مرور زمان؛ این پایگاه نظامی توسعه یافت و هسته اصلی شهر قزوین - که همواره به عنوان گذرگاه مهم طبرستان و دریای مازندران (خزر) اهمیت فراوان داشته؛ به وجود آمد. با آغاز دوره فتوحات اسلامی و حملات اعراب به ایران در سال 24 هـجری قمری قزوین به محاصره براء بن عازب - از سرداران معروف عرب - درآمد و چون مردم این شهر مانند بسیاری دیگر از شهرهای ایران ‌اسلام را پذیرفتند، ازپرداخت جریمه معاف شدند. قزوین در دوره اسلامی نیز همانند دوره ساسانیان - که پایگاه مستحکمی برای جلوگیری ازهجوم مهاجمان دیلمی بود – اهمیت جنگی پیدا کرده و پایگاه و مبدأ عملیات بعدی لشکریان عرب شد. در زمان امویان، پسرحجاج بن یوسف؛ نخستین مسجد جمعه آن را بنا نهاد که به «مسجد الثور» معروف شد. این مسجد تا زمان هارون الرشید معتبرترین مسجد قزوین بود. در سال 176 هـجری قمری, قلعه یا شهر دیگری توسط خلیفه هادی موسی بن عباسی در مقابل شهر قدیم قزوین ساخته شد که به «مدینه موسی» یا «مدینه مبارکیه» معروف شد. وقتی هارون الرشید - خلیفه عباسی – به قصد خراسان از راه قزوین می گذشت، از گرفتاری های مردم قزوین در مقابل هجوم های دیالمه و مقاومت شجاعانه آن ها آگاهی یافت و به سعد بن العاس - والی عراقین و قزوین - دستور داد که حصاری به دور «مدینه موسی» بکشد و مسجدی نیز در آن بسازد، اما با مرگ او حصار ناتمام ماند، تا این که یکی از فرماندهان ترک دستگاه عباسی به نام موسی ابن بنا که مأمور جنگ با حسین بن زید علوی شده بود،‌ در سال 256 هـ جری قمری بنای آن را به اتمام رساند.

    فهرست مطالب :

    فهرست

    مشهد 4         تبریز...................................25
    ساری 5             بیرجند.................................26
    قزوین 6 بوشهر.................................27
    اراک 7 بندرعباس.............................27
    ارومیه 8 بجنورد.................................28
    شهرکرد 9 ایلام....................................29
    همدان 11             اهواز..................................29
    گرگان 12           اصفهان...............................30
    یزد 16 اردبیل.................................31
    یاسوج 17 منابع..................................32
    کرمانشاه 17
    کرمان 17
    سنندج 19
    شیراز 20
    سمنان 21
    زنجان 22
    زاهدان 23
    رشت 24
    خرم آباد 24
    تهران 25

    قیمت فایل فقط 4,950 تومان

    خرید

    برچسب ها : تحقیق در مورد تاریخ شهرهای ایران 33 ص , تاریخ شهرهای ایران 33 ص , دانلود تحقیق در مورد تاریخ شهرهای ایران 33 صتاریخ , شهرهای ایران